Infoisinfo Nederland

iSmart Specialist Heerhugowaard
Abonnement in Heerhugowaard

https://ismartspecialist.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 072743600?

Adres

Middenweg 269. P.C. 1701GD, Heerhugowaard, Noord Holland.
Toon kaart


Wat moet je weten over iSmart Specialist Heerhugowaard

Computer Reparatie in Heerhugowaard, Computer Verkoop in Heerhugowaard, Mobiele Telefoon Reparatie in Heerhugowaard, Telefoon Accessoires in Heerhugowaard

Smartphone, Tablet & Computer reparatie
Smartphone, tablet of computer stuk? iSmart Specialist Heerhugowaard is de specialist die u een juiste oplossing hiervoor kan bieden. Vanwege onze jarenlange ervaring en expertises geven wij uw Smartphone, tablet of computer weer een nieuw leven.

De termen service, kwaliteit, transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren en gecertificeerde reparateurs repareren uw smartphone, tablet of computer uitsluitend met de hoogst kwalitatieve onderdelen te kiezen uit originele of replica onderdelen. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Transparantie betekent voor ons duidelijkheid verschaffen richting de klant over onze werkwijze, het probleem en de kosten die de reparatie met zich mee zal brengen. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Klaar terwijl u wacht

Omdat wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben kunnen wij in de meeste gevallen de reparatie direct verrichten. Wij bieden daarom de klaar-terwijl-u-wacht service voor de meeste smartphones en tablets. Dus, terwijl u geniet van een kop koffie of thee gaan wij meteen voor u aan de slag. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw toestel achter te laten en deze op een later geschikter moment op te halen. Zodra uw toestel klaar is nemen wij contact op gewenste wijze met u op. Dit kan telefonisch, per mail of via Whatsapp.

Is uw smartphone, tablet of computer stuk of bent u op zoek naar accessoires? Schroom dan niet om langs te komen aan de Middenweg 269 te Heerhugowaard.

Professionele monteurs
Bij iSmart wordt u toestel vakkundig gerepareerd door professionals met liefde voor het vak. Wij maken gebruik van duurzame (ESD) gereedschappen en hebben voor de reparatie een speciale werkruimte. Met 12 jaar ervaring en behaalde certificaten garanderen wij kwalitatieve dienstverlening en gewenste resultaat met de laagste prijsgarantie.

Originele onderdelen
Bij iSmart specialist maken wij gebruik van originele onderdelen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen onderscheiden wij ons hierin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor replica onderdelen i.p.v. originele onderdelen. Alhoewel wij vaak originele onderdelen aanraden heeft u op beide soorten onderdelen garantie.

Laagste prijsgarantie
Bij iSmart hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te veel betaalt. Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Elders goedkoper? Wij zijn dan bereid om onze prijzen aan te passen.
Abonnementen
Bij iSmart is het ook mogelijk om een nieuw abonnement af te sluiten of uw bestaande abonnement te verlengen. Samen met u gaan wij opzoek naar een abonnement wat aansluit op uw wensen. Voor meer informatie bezoek onze pagina over abonnementen.

In- en verkoop
Bent u op zoek naar een nieuw toestel of wilt u uw toestel verkopen. Kom dan langs om de mogelijkheden te bespreken! Voor meer informatie bezoek onze pagina over In-en verkoop.
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

iSmart is de Specialist in het repareren van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, Microsoft Nokia Lumia, LG, HTC, iPad, Samsung Tab, Dell, HP, Asus, Fujitsu en overige telefoon (smartphone), tablet of computer merken.

Diensten

Reparatie, accessoires, inktcardrigdes, abonnementen, in-koop verkoop nieuwe en gebruikte toestellen

Merken

iPhone, , Samsung, Sony, Huawei, Microsoft Nokia Lumia, LG, HTC, iPad, Samsung Tab, Dell, HP, Asus en Fujitsu.

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 13:00 18:00
   Dinsdag 9:00 18:00
   Woensdag 9:00 18:00
   Donderdag 9:00 18:00
   Vrijdag 9:00 18:00
   Zaterdag 9:00 17:00
   Zondag Gesloten

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant
  • Bankoverschrijving
  • PayPal
  • Andere betaalwijzen

Beoordelingen van iSmart Specialist Heerhugowaard (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe